Tuesday, January 5, 2010

Gelukkig Nieuw Jaar

We willen beginnen met jullie allemaal een bijzonder goed (en creatief) 2010 te wensen.

Het afgelopen jaar is voor de meiden van wijDUS een zwaar jaar geweest. Vol goede moed begonnen we met een challenge blog.. een lang gekoesterde wens. Wegens het goede onderlinge contact leek dit ook een zeer haalbare kaart.
We hadden er zin in en we genoten van jullie enthousiasme.
Dat werkte voor ons ook weer als een bijzondere creatieve impuls.

Helaas in de loop van het jaar overkwamen ons allemaal in de prive sfeer wat vervelende dingen. Het werd lastiger om ons voor de volle honderd procent in te zetten voor onze hobby.. omdat er zoveel tijd ging zitten in ons prive leven.

Het blog stopzetten was wel het laatste wat we wilden... het was tenslotte "ons kindje". We hebben een tijd op halve bezetting doorgedraaid.. hopend op betere tijden. Helaas.. de betere tijden lieten veel langer op zich wachten dan voorzien.

We hebben uiteindelijk "moeten besluiten" dat het niet meer haalbaar is om door te gaan. Dit is niet een makkelijke beslissing geweest. "Jammer" is een understatement.
We gaan het jaar 2010 dus beginnen zonder "wijDUS". In afwachting van betere tijden?

We willen jullie allemaal stuk voor stuk bedanken voor jullie inzet. Jullie waren fantastisch, en we hebben ontzettend van jullie genoten.

Rest nog de prijs van December. Ook deze trekking is anders verlopen dan anders.. helaas zonder lieftallige assistentes..
De laatste prijs gaat naar
Romy
Romy zou je je adres even willen opsturen zodat we de prijs (gesponsord door Simpel Scrappen ) naar je toe kunnen sturen.
We vonden het ook wel een toepasselijke uitkomst van de trekking. Romy heeft voor zover we konden nagaan alle uitdagingen meegedaan het afgelopen jaar.
We realiseren ons dat Romy niet de enige is. Daarom nog 1 keer... Meiden.. JULLIE bedankt.

WijDUS